PRESSE

Pressemeddelelse: Der er en ny boss på rekrutteringsmarkedet

København, den 1. oktober 2017

 

Jobportalen NyBoss.dk har udviklet et spændende koncept, der med aggressiv markedsføring kan sprede jobannoncer ud til 1/3 del af arbejdsstyrken i Danmark, og vil gøre det nemmere for arbejdsgivere og headhuntere at finde de rette medarbejdere.

Rekruttering kan være en svær proces at gennemføre. Ofte hører vi, at arbejdsgiverne og headhunterne ikke får respons eller nok kandidater på deres dyrt købte annoncer. Måske skyldes det, at de benytter sig af de ”traditionelle annonceringsmuligheder”, der har eksisteret siden det forrige århundrede. Så hvordan får man så fat i kandidater, som ikke er tilknyttet de store jobdatabaser? Det er her vi kommer ind i billedet.

Hos NyBoss.dk har vi valgt at gå en lidt anden vej ved udvikling af vores eget koncept, som har været praktiseret siden 2016. Vi kombinerer jobannoncerne, som bliver lagt ud på NyBoss.dk, med en aggressiv markedsføring. Vi sender annoncerne ud i vores nyhedsbreve, og vi deler dem også på de sociale medier som LinkedIn, Facebook, Twitter og Google +. Desuden samarbejder vi med en række jobkonsulenter, om at finde kandidater til stillingerne.

Ved at bruge dette koncept, når vi ud til over 1.600.000 potentielle ansøgere, og hertil kommer delingseffekten, som er stor. Derfor er sandsynligheden stor for, at de virksomheder, der søger nye medarbejdere, får det bredeste udvalg af ansøgere til deres ledige stillinger. Og dertil kommer jobannoncerne ud på andre førende jobportaler.

Hele processen er nem, og den virker. Kontakt os for at høre mere.

Fakta om NyBoss.dk
NyBoss.dk blev etableret i 2016 af Kim Soelberg Jørgensen, der fik idéen til at udvikle NyBoss.dk, da han så store muligheder i at benytte eget og andre netværk på de Sociale medier (SoMe).
Siden starten i 2016 har NyBoss.dk hjulpet virksomheder og headhuntere med at finde nye medarbejdere til deres ledige stillinger.
NyBoss.dk er en jobportal, hvor arbejdsgivere kan få afgang til en meget stor distributionskanal til potentielle medarbejdere på over 1.600.000 mennesker, men også hvor jobsøgende kan lade sig registrere i vores jobagent.


Hvorfor hedder vi NyBoss?

Det er meget simpelt, når du får et nyt job, så får du også en "ny boss", deraf navnet NyBoss. Og om bowlerhat logoet, så ønsker vi at adskille os fra andre, og synes at bowlerhatten symboliserer noget kækt, friskt, og med hatten på sned, er vi de frække drenge i klassen.


For yderligere informationer kontakt venligst:Team NyBoss
2670 2570

kontakt@nyboss.dk